پهنه های معدنی کشور وارد مرحله اکتشاف می شوند

معاون سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با بیان اینکه با انجام برخی اکتشافات و استخراج کانی های کمیاب، قدرت چانه زنی معدنی ایران در بازارهای جهانی بالاتر می‌رود، عنوان کرد: پهنه‌های معدنی بیشتری وارد مرحله اکتشاف خواهند شد.

به گزارش بخش خبری ماناماین به نقل از دنیای معدن، حسام مقدمعلی، معاون طرح‌های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو گفت: زمانی که ظرفیت های معدنی کشور به درستی مشخص شود، به ارتقای جایگاه معدنی کشور در جهان می انجامد که بر این اساس، معدن تیتانیوم کهنوج که به عنوان بزرگترین معدن تیتانیوم خاورمیانه شناخته شده، می تواند با تولید کنسانتره لیمیت و تیتانیوم مگنتیت، تاثیر بسزایی در صنعت و معدن کشور به جای بگذارد.

وی گفت: با کمک کارشناسان و متخصصان داخلی، در آینده تجهیزات مرتبط با حلقه‌های بعدی کارخانه تیتانیوم کهنوج تامین خواهد شد؛ ضمن اینکه باید توجه داشت که در دست داشتن برگ برنده ای همچون تیتانیوم از سوی ایران می تواند منجر به افزایش قدرت چانه زنی در سطح جهانی شود.

معاون طرح‌های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو گفت: اکتشاف و بهره‌برداری از معادن زیرزمینی، از جمله مهمترین روش‌های درآمدزایی برای کشورها به حساب می‌آید؛ به ویژه اگر این معادن از جنس مواد و کانی‌های کمیاب و گران قیمت باشند؛ حتما می‌توانند اقتصاد ملی یک کشور را متحول ساخته و جایگاه ویژه‌ای برای آن در عرصه نظام بین الملل ایجاد نمایند.

مقدمعلی با بیان اینکه در حوزه پهنه‌های معدنی کشور که هیچگونه عملیات بهره‌برداری انجام نشده است، تمرکز کرده‌ایم، گفت: فرآیند همه پهنه‌ها در مرحله اکتشاف است؛ خوشبختانه با هماهنگی‌هایی که بین دستگاه های اجرایی وزارت صمت و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایجاد شده، به زودی شاهد نتایج ارزشمندی در بخش معدن خواهیم  بود و معادن جدیدی به اقتصاد کشور معرفی می شوند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها