متن خبرها
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست، درباره مزایده ۵۰۰۰ معدن متروکه گفت: معادن به صورت یکباره و در فاصله زمانی کوتاه نباید واگذار شوند؛ چراکه شوکی به طبیعت کشور وارد میشود و منجر به تغییرات اساسی در اکوسیستمها خواهد شد.
صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی (تحت پوشش ایمیدرو) فراخوان تسهیلات خرید ماشینآلات تولید داخل برای معدنکاران را اعلام کرد.
فراخوان فوق، از سوی صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی برای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت 31 استان و جنوب کرمان ارسال شده است.
معدنکاران برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام خرید ماشینآلات میتوانند به آدرس www.iranmico.com مراجعه کنند.
آژانس بینالمللی انرژی IEA خبر داد اگرچه قرار است تقاضای جهانی زغالسنگ در سال جاری تنها اندکی افزایش یابد، کافی است در میان بحرانهای جهانی انرژی، آن را به بالاترین حد خود برسانیم.
آخرین گزارش آژانس بینالمللی در موضوع زغالسنگ پیشبینی میکند که مصرف زغالسنگ جهان در چند سال آینده در سطح مشابهی باقی خواهد ماند، چرا که تلاشهای زیادی برای تسریع انتقال به استفاده از انرژی پاک صورت نگرفته است.
استفاده از زغالسنگ در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱.۲ درصد افزایش یافته و برای نخستین بار از مرز ۸ میلیارد تن در یک سال گذشته است. آژانس بینالمللی انرژی میگوید این رکورد قبلی را که در سال ۲۰۲۲ به ثبت رسیده بود، تحت الشعاع قرار میدهد.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن روی ایران با بیان اینکه پنج درصد معادن خاک روی جهان در ایران است، گفت: ما از جهت تامین این خاک، کمبودی در کشور نداریم.
محمود علیپور جدی در بازدید از معدن کالسیمین زنجان ، افزود: تمام تلاش مجموعه شرکت توسعه معادن روی این است تا در کارها به خودکفایی بیشتر برسیم که در این راستا بهره گیری از توان و تولیدات و قطعات داخلی، رویکرد ماست البته این موضوع، روال معمول همه شرکت ها است چرا که اگر شرکت ها و واحدها نتوانند چنین رویکردی داشته باشند، موفق نمی شوند.
وی با بیان اینکه مشکل خاصی در روند تولید خاک روی وجود ندارد، گفت: چالش های محیط زیستی بخشی از مشکلات حوزه فعالیت صنایع معدنی است ولی سعی ما همواره این بوده با هماهنگی سازمان محیط زیست، محیط را برای کارگران سالم نگه داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت فولاد با رشد مناسب در جایگاه مطلوبی قرار گرفته است، بهطوری که ماه گذشته از لحاظ تولید ماهانه، رتبه هفتم جهان را کسب کردیم در حالی که این رتبه از ۱۳ به ۱۰ و سپس به هفت ارتقا یافته است.
سیدرضا فاطمی امین با اشاره به نیاز کشور به فولاد، افزود: هم اکنون نیاز سالیانه کشور ۳۵ میلیون تن است که صنعت فولاد توانسته با تامین نیاز داخل، رشد صادرات را نیز ثبت کند.
به گفته وی، صنعت فولاد در ایران صنعتی بسیار پیشرفته و بالغی شده، به نوعی که در سایر صنایع پیشرو است و البته میزان سود از این صنعت در مقایسه با صنایع مانند مس کمتر است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: صنعت فولاد به اندازه کافی در کشور رشد کرده است، اما با توجه به تقاضای جهانی فولاد، این صنعت نیازمند تقویت است.
- ۹۷ هزار تن آهن اسفنجی در بورس کالا معامله شد - 21 آبان 1402
- سنگ آهن در مرز 130 دلاری - 20 آبان 1402
- برگزاری برنامه طرح سلامت توسط شرکت آلومینای ایران - 20 آبان 1402